top of page
ontstoppen1_28685695900_o.jpg

Rioleringswerken, ontstoppingen, lekdetectie, camera-inspectie, plaatsen van putten, pompen en waterzuiveringen

Rioleringswerken

Uw bestaande riolering vernieuwen? Een gescheiden riolering installeren of een riolering plaatsen in een nieuwbouw? Wij voeren het vakkundig uit, inclusief de grond- en graafwerken, het plaatsen van putten en eventuele pompen of waterzuiveringen. Zo moet u slechts op 1 vakman beroep doen. U krijgt een verslag met afbeeldingen zodat u te allen tijde een overzicht van de afvoeren en putten hebt.

Rioleringswerken

Ontstoppingsdienst

Er zijn er zoveel, maar waarin wij ons onderscheiden?


Niet elke ontstopper beschikt over een opleiding sanitair en verwarming. Dat is een plus, want dat laat ons toe om bv. een wc, pompbak of douche te verwijderen. Is de verstopping van die aard dat dit nodig is, dan zijn we uw vakspecialist.  En eventuele herstelling van sanitair kan in één moeite mee uitgevoerd worden.
Voor ontstoppingen werken we bovendien met een vast tarief voor het eerste uur en rekenen vervolgens per half uur aan, wat u ook voordeel kan opleveren.

Lekdetectie en camera-inspectie

Een verstopping of een lek opsporen is niet altijd evident. 


Een camera-inspectie kan hierbij helpen. Met een camera gaan we de afvoerleidingen controleren. Op die manier kunnen we de plaats van de verstopping of het lek exact bepalen. Een verstopping kan een gevolg zijn van bv. een verzakking in de afvoer. Dan moet deze hersteld worden en dat voeren we dan ook uit. 


Een verslag, de camerabeelden en foto’s van de herstelling kunnen nuttig zijn voor bv. de verzekering. 

Gescheiden riolering

Bij een gescheiden riolering  wordt het witte, grijze en zwarte water apart afgevoerd. De rioleringsmaatschappij voorziet in aansluitputjes aan de straat. Het scheiden van de afvoeren en de aansluiting aan de straat valt ten laste van de eigenaar. Iedere aansluiting is apart en moet voldoen aan de richtlijnen van de maatschappij. Soms is het nodig om met pompen te werken of moet het regenwater opgevangen op het eigen terrein.  Laat dat nu net onze expertise zijn. We doen altijd eerst een vooronderzoek om de bestaande situatie in kaart te brengen en aan de hand daarvan de beste oplossing te voorzien.

Plaatsen van waterzuiveringen

Hebt u geen riolering? Dan is het belangrijk om uw afvalwater op een correcte manier te verwerken. Welk systeem werkt? Je moet rekening houden met de ligging, de ondergrond enz. Ook hierin hebben we heel veel ervaring.

 

We geven u advies over het onderhoud van het systeem. Er is meer dan alleen de installatie. Een waterzuivering vraagt een bepaalde attitude, o.a. het gebruik van ecologische producten.  

andere werkzaamheden

Bijkomende activiteiten

Ook voor het ontkalken van uw afvoerleidingen en het reinigen van regenwaterputten kunt u bij ons terecht.

RIOLERINGSWERKEN OF ONTSTOPPING? 

RIOLERINGSWERKEN OF ONTSTOPPING? 

Een dringende interventie of graag een gratis offerte ontvangen?
Contacteer Gert Leempoels bv meteen!
bottom of page